Kövess minket!
  
     

A legkisebbek védelme!

A legkisebbek védelme!
2014, június 3.

Egy gyermek érkezése az életünkben mindig hatalmas ajándék. Szeretnénk megadni neki mindent, és óvni, mindig, mindentől. Amikor egy házaspár megtudja, hogy gyermekük lesz, nem győznek minden szükséges dolgot beszerezni a nagy nap előtt, szerencsére a rokonok, kollégák, barátok is gyakran segítenek abban, hogy a kicsi ne szenvedjen hiányt semmiben.

Mielőtt azonban az örömhír után vásárolni indulnánk, egy-két fontos dolgot ne felejtsünk el a listáról! Rengeteg riasztóberendezés létezik már a babák védelmének érdekében, és soha sem lehetünk elég felkészültek, akár mi, akár a riasztóberendezések is álljanak szolgálatban.

A babaőr egy elég népszerű riasztóberendezés, mellyel bármikor nyomon követhetjük gyermekünk hangját, úgy, hogy az egyik szerkezet a baba mellett van, míg a másikat oda vihetjük, ahol éppen tartózkodunk, így egyből meghalljuk, ha sír. A légzésszámláló szintén megkönnyítheti dolgunkat, ugyanis jelez, ha a baba légzésében bármilyen elváltozás bekövetkezik.

Gondoskodjon gyermeke védelméről riasztóberendezésekkel is!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
egyébriasztóberendezések1
Életünk lehet a tét!

Rengeteg szénmonoxid-mérgezés, tűzeset, és hasonló tragédiák történnek, akár a közvetlen közelünkben is. Megrettenünk, amikkor hallunk egy ilyen esetről, pedig bármikor...

Close