Kövess minket!
  
     

Életünk lehet a tét!

Életünk lehet a tét!
2014, június 3.

Rengeteg szénmonoxid-mérgezés, tűzeset, és hasonló tragédiák történnek, akár a közvetlen közelünkben is. Megrettenünk, amikkor hallunk egy ilyen esetről, pedig bármikor előfordulhat velünk is, a mi családunkban, a mi otthonunkban, amikor nem számítunk rá. A riasztórendszerek alkalmazása azonban csökkenti a hasonló helyzetek kialakulását.

Ezért célszerű különböző riasztórendszerekkel ellátni ingatlanunkat, legyen szó az otthonunkról, vagy a nyaralóról: érdemes tűzjelzővel, szénmonoxid-jelzővel, füstérzékelővel ellátnunk. Mindegyik sűrű fény és hangjelekkel adja tudtunkra, ha bajban vagyunk, és ezek a riasztórendszerek nem egyszer életet mentettek már!

A riasztórendszerek beépítéséhez, felhelyezéséhez azonban minden esetben kérje szakember segítségét, ugyanis a nem jól felszerelt jelzőkészülék semmit sem használ, és máris védtelenek vagyunk a tragédiával szemben. Egy ilyen riasztórendszer rengeteg súlyos balesetet és halált előzhet meg, ezért érdemes felszerelni ingatlanunkat a megfelelő szerkezettel.

Szerezze be az Ön igényeinek legmegfelelőbb riasztórendszert!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube